Ga terug

Aardappelsalade

Gang Bijgerecht, Salade

Ingrediƫnten
  

  • 6 stuks vastkokende aardappelen
  • zout
  • 2 stuks uien
  • 30 gram verse peterselie
  • 15 gram verse dille
  • 1 stuks citroen
  • 1 tl mosterd
  • 5 el olie
  • 1/2 tl gedroogde tijm

Instructies
 

  • Aardappelen schillen, halveren en helften elk in vier partjes snijden. Partjes in weinig water met zout gaarkoken, afgieten en laten uitdampen. Uien pellen en fijnhakken. Peterselie en dille fijnhakken. Citroen uitpersen. Mosterd en citroensap in grote kom gladroeren. Al roerend olie erbij schenken. Tijm, peterselie en dille toevoegen. Aardappel en ui door elkaar scheppen. Kruidendressing erover schenken. Salade circa 1 uur laten intrekken