Ga terug

Spaanse knoflookgarnalen

Gang Tussendoortje

Ingrediƫnten
  

  • 0,25 kopje olijfolie
  • 4 teentjes grote fijn geperste knoflook
  • 1 tl chilipeper vlokjes
  • 500 gram gepelde garnalen medium
  • 2 el citroensap
  • 2 el droge sherry
  • 1 tl paprika
  • fijn gehakte peterselie als garnering

Instructies
 

  • Verwarm in een hapjespan de olijfolie op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en de chilipepervlokken toe en laat ongeveer 1 minuut garen. Zet het vuur hoog en voeg de garnalen, citroensap, sherry en paprikapoeder toe. Goed roeren en daarna al roerend 3 minuten zachtjes laten sudderen totdat de garnalen roze worden en gaan krullen. Breng op smaak met zout en versgemalen zwarte peper en strooi de peterselie er over heen. Heet serveren