Ga terug

Zalm in bellevue

Gang Tussendoortje

Ingrediƫnten
  

  • 1 kleine Noorse zalm
  • 3 liter water
  • 1 stuks wortel
  • 1 stuks prei
  • 1 stuks selderij
  • 1 stuks ui
  • tijm
  • laurier
  • 8 soeplepels mayonaise
  • het sap van 1/2 sinaasappel
  • 1 koffielepel kerrie
  • hardgekookte eieren
  • tomaten
  • peper
  • zout

Instructies
 

  • Maak van het water en de groenten een bouillon, breng deze op smaak en laat zeer goed doorkoken. Leg de zalm in zijn geheel in kokende bouillon, tel tot 20 en zet de pan dan van het vuur. Laat de zalm afkoelen in de bouillon
  • Meng de mayonaise met het sinaasappelsap en de kerrie
  • Serveer de zalm op een bedje van sla met gekookte eitjes en tomaat en overgiet met de saus