Ga terug

Zalmcarpaccio

Gang vooraf

Ingrediƫnten
  

  • 300 gram gerookte Noorse zalm
  • geroosterde paprika's
  • 1 stuks Avocado
  • 60 gram rucola
  • 4 stuks verse tomaten
  • 2 el kappertjes
  • 3 el olijfolie
  • 0,5 el aceto balsamico
  • 0,5 bosje basilicum
  • peper
  • zout

Instructies
 

  • Ontvel de tomaten en snijd ze in stukken. Mix, olijfolie, basilicum en de aceto balsamico bianco met de blender tot een gladde massa en breng op smaak met peper en zout. Maak een bord op met een beetje sla in het midden en leg hierom heen een laagje zalm. Leg de tomaten, paprika's en de avocado ook op het bord .Bestrooi de zalm ruim met de dressing en kappertjes en geroosterde pijnboompitten. Garneer met een takje basilicum. Serveer met vers brood en boter