Kook de eieren hard. Snipper de ui en knoflook. Snijd de kousenband in stukken van circa 5 cm. Schil de aardappels en snijd ze in blokjes van 2 bij 2 cm. Bak de kippen in een braadpan in olie goudbruin op laag vuur. Blancheer de kousenband. Haal de kip uit de pan en zet dit apart. Verhit een braadpan met een scheutje olie fruit twee derde van de ui, driekwart van de knoflook, de masala, komijnzaad en gemalen peper aan. Blus af met de helft van de bouillon. Breng het geheel aan de kook en voeg de kip, aardappelblokjes en de Madame Jeanette toe. Zorg dat de kip net onder de bouillon ligt (anders meer bouillon bijschenken). Laat dit met deksel op de pan 30 minuten zachtjes stoven. Voeg de laatste 10 minuten de gepelde eieren toe. Verhit in een andere pan wat olie en fruit de rest van de ui en knoflook aan. Voeg de kousenband toe en bak dit eventjes aan. Voeg een beetje water toe om ze gaar te smoren