In de pan scheut zonnebloem olie daar het vlees wat je in stukjes heb gesneden rondom aan braden
Vlees uit de pan nemen
Spekjes in de pan de knoflook gember uien peper klein snijden
Alle groenten snijden
Als de spekjes wat zijn aangebakken de klein gesneden ui gember peper en knoflook in de pan mee bakken de paprika en kerrie poeder en tomaten puree mee bakken 2 lepels bloem mee bakken dan de wijn in de pan zodat alles van de bodem los komt dat zijn allemaal smaken het bouillon blok op lossen in ongeveer een halve liter water alle groenten in de pan het water en de bouillon er bij alle groenten en aardappels er in pruttelen na een half uurtje het vlees er bij en dan eten wanneer je zin hebt zolang je het laag hebt staan kan het echt wel nog een half uurtje pruttelen het is echt het lekkerst als je het laat afkoelen en het eventueel na een paar dagen zachtjes op warmt zelf dan weer afkoelen en nogmaals eten zorg er wel voor dat je de aardappels niet te klein maakt