Vlees in blokjes snijden van 1x2x2 cm. In een kom 1 eetlepel water, sojasaus, 1/2 eetlepel sherry, 1 eetlepel suiker, peper en 1 eetlepel maïzena door elkaar roeren. Vlees er door scheppen en een half uur laten marineren. Intussen in een pan 1 dl water met bouillonpoeder, azijn, tomatenpuree en de rest van de suiker aan de kook brengen. Op smaak brengen met zout en peper. Ui pellen en in vieren snijden. Ui partjes uit elkaar halen. Van de wortel de schil er aan 3 kanten dik afsnijden zodat de wortel driehoekig wordt. De wortel in dunne plakjes snijden. Spaanse peper, de zaadjes verwijderen en in ringetjes snijden. De paprika schoonmaken en snijden. Lenteui in stukjes van 1 cm snijden. De knoflook pellen en de gember schillen. Knoflook halveren, de gember heel fijn snijden. Rest van de maïzena op een bord strooien