Schil de mango en snijdt deze in kleine stukjes. Snij de rucola iets fijner en verdeel dit over de glaasjes tot er ongeveer 2cm in elk glaasje zit. Verdeel de mango blokjes nu over de rucola heen. Wil je mooie laagjes? Begin dan met blokjes tegen de zijkant van het glas te leggen tot er een heel laagje bedekt is
Haal het bruine velletje van de gerookte kip af met een scherp mesje en snij de gerookte kip in blokjes. Verdeel dit over het mango laagje
Maak nu het sausje door de creme fraiche te mengen met een scheutje citroensap, beetje peper, zout en kerriepoeder. Schep nu op elke salade een eetlepel van het sausje
Haal de schilletjes van de pistache nootjes (of koop ze op de bakafdeling kant&klaar). Hak de nootjes doormidden en verdeel over de salades. Dit dit vlak voordat je deze makkelijke voorgerechten gaat serveren zodat de nootjes knapperig blijven!