Ga terug

Goulash

Gang Hoofdgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 1 kg riblappen
  • 2 potten kracht boullion (bij Struik)
  • 1 bak spekjes
  • 1 bol knoflook
  • 4 stuks uien
  • 4 stuks wortels
  • 1 stuk gemberwortel
  • 1 stuks rood pepertje
  • 500 gram champignon
  • 2 pakken gezeefde tomaten
  • 4 el bloem
  • 2 el komijn
  • peper, zout
  • 4 el paprikapoeder
  • 1 potje creme fraiche

Instructies
 

  • Alles snijden
  • Vlees bloemen en in een koekenpan het vlees aanbraden
  • In een braadpan een pot pot kracht bouillon als dat warm is, het aan gebraden vlees erbij
  • in de koekenpan de kruiden aanbakken en 2 minuten doorbakken
  • dan 1 voor 1 de groenten en de gezeefde tomaten aanbakken
  • Alles bij het vlees doen als je het te dik vindt kan de rest van de bouillon  er bij
  • Zo lang mogelijk laten pruttelen