3bakkentortelloni con formaggio e nocciverse pasta, a 250 gram
200gramsugar snaps
1stuksrode peper
100gramverse koriander pesto
3elolijfolie
2elwitte wijnazijn
250gramcherrytomaatjesgehalveerd
75gramrucola
Instructies
Tortelloni volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken; 3 minunten voor einde kooktijd sugar snaps toevoegen. Tortelloni en sugar snaps in vergiet laten uitlekken. Peper tussen handen rollen, topje eraf snijden en zaadjes eruit schudden. Peper zeer fijnsnijden. In wijde schaal pesto mengen met rode peper, olie en azijn. Tortelloni en sugar snaps met pestodressing omscheppen. Pastasalade in 30 minuten tot kamertemperatuur laten afkoelen terwijl smaken intrekken
Tomaten wassen en halveren, rucola doormidden scheuren. Tomaten en rucola voorzichtig door pastasalade scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Salade op kamertemperatuur serveren