Ga terug

Carpaccio

Gang vooraf

Ingrediënten
  

  • 4 porties carpaccio
  • 25 gram pijnboompitten
  • 1 zakje zakje rucola
  • plakjes komkommer
  • 1 el kappertjes
  • 2 stuks tomaten in partjes
  • geschaafde parmezaan

voor de dressing

  • 2 el witte balsamicoazijn
  • 5 el olijfolie extra vierge
  • ½ tl mosterd
  • 1 tl honing
  • 1 stuks uit geperst mandarijntje
  • zout
  • zwarte peper versgemalen

Instructies
 

  • In een koekenpan pijnboompitten goudbruin roosteren. Op bordje laten afkoelen. In kommetje de dressing kloppen. Op smaak brengen met zout en peper
  • In kom rucola en 1 eetlepel dressing door elkaar scheppen
  • Carpaccio op vier borden uitspreiden. Zout en peper erboven malen. Besprenkelen met dressing
  • Rucola in midden erop leggen en pijnboompitten erover strooien. Andere Ingrediënten verdelen over de borden