Verwijder het vet van de kippendijen en snijd de kippendijen in stukjes
Pluk de munt en dragon
Splits het ei en maal het eiwit samen met de kipstukjes, abrikozen, pistache, room en de geplukte dragon en munt fijn in de keukenmachine
Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper
Schep de farce in een spuitzak en bewaar in de koelkast
Rouleau
Leg de kippendijen naast elkaar op plasticfolie. Leg hier een laagje folie overheen en sla de kippendijen plat met een bijltje, de onderkant van een pan of een deegroller
Verwijder de bovenste laag folie
Leg de ham in de lengte op de kippendijen. (Als je de ham aan de buitenkant wil leg dan kippendijen op de ham)
Spuit een rechte baan farce over de lengte van de kippendijen
Rol het plasticfolie op door de zijkanten rond te draaien tot een rechte en strakke rouleau
Knoop de folie aan beide kant goed dicht
Breng een braadslee met water aan de kook, leg hier de rouleau in en zet het vuur uit. Laat zo circa 20 minuten garen
Je kunt de rouleau zowel koud als warm serveren. Wanneer je hem de volgende dag warm wilt serveren dan kan je hem regenereren in een bak warm water van ongeveer 70 graden. Haal de rouleau uit het plasticfolie en snijd in mooie plakjes. Lekker bij/op een salade