In een kom met ruim koud water de gelatine 5 minuten weken
In een pannetje het passievruchtensap aan de kook brengen
Het pannetje van het vuur nemen en de goed uitgeknepen gelatine in het sap oplossen
Het passievruchtensap laten afkoelen
Het citroensap (en desgewenst de siroop en/of likeur) door het passievruchtensap roeren
In een kom de slagroom stijfkloppen
Als het vruchtensap de dikte van opgeklopt heeft dit met de slagroom mengen
Zes kleine puddingvormpjes met water omspoelen
Hierin de massa schenken en minstens 2 uur in de koelkast laten opstijven
De perzik schillen en het vruchtvlees in een foodprocessor of roerzeef pureren
In een kom de perzik met het passievruchtensap, het citroensap en eventueel de likeur losroeren
De perzik schillen, ontpitten en in schijfjes snijden
De bavarois op de bordjes storten
Wat saus eromheen schenken
De bavarois met schijfjes perzik en 1 blaadje munt of een chocolaatje garneren