Goulash
Goulash
Ingrediënten
- 1 kg riblappen
- 2 potten kracht boullion (bij Struik)
- 1 bak spekjes
- 1 bol knoflook
- 4 stuks uien
- 4 stuks wortels
- 1 stuk gemberwortel
- 1 stuks rood pepertje
- 500 gram champignon
- 2 pakken gezeefde tomaten
- 4 el bloem
- 2 el komijn
- peper, zout
- 4 el paprikapoeder
- 1 potje creme fraiche
Instructies
- Alles snijden
- Vlees bloemen en in een koekenpan het vlees aanbraden
- In een braadpan een pot pot kracht bouillon als dat warm is, het aan gebraden vlees erbij
- in de koekenpan de kruiden aanbakken en 2 minuten doorbakken
- dan 1 voor 1 de groenten en de gezeefde tomaten aanbakken
- Alles bij het vlees doen als je het te dik vindt kan de rest van de bouillon er bij
- Zo lang mogelijk laten pruttelen