Vis-courgetterolletjes met ansjovisboter ( 8 rolletjes)

Vis-courgetterolletjes met ansjovisboter ( 8 rolletjes)

Gang Tussendoortje

Ingrediënten
  

  • 4 stuks panga filets
  • 50 ml olijfolie
  • 1 stuks middelgrote courgette
  • 2 el peterselie
  • 12 stuks ansjovisfilets op olie blikje
  • 1 el roomboter
  • cocktailprikkers
  • peper

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius. Halveer de panga filets in de lengte, zodat je 8 lange repen visfilet hebt. Was de courgette, verwijder de uiteinden en schaaf met een kaasschaaf 8 mooie plakken
  • Hak 4 ansjovisfilets zeer fijn en meng dit met de roomboter. Bestrijk alle courgetteplakken aan beide kanten met ansjovisboter. Bestooi de visfilets met vers gemalen peper en bedek elke filet met een courgetteplak. Rol de visfilets op en steek ze vast met een cocktailprikker
  • Vet een ovenschaal in met de helft van de olijfolie, leg de vis courgetterolletjes erin en besprenkel met de overige olijfolie. Bak de rolletjes in het midden van de oven in circa 30 minuten gaar. Bestrooi vlak voor het serveren met grof gehakte peterselie en garneer met 1 hele ansjovisfilet per visrolletje