Carpaccio met rucola

Carpaccio met rucola

Gang vooraf

Ingrediënten
  

  • 25 gram pijnboompitten
  • 1 el balsamico azijn
  • 5 el olijfolie extra vierge
  • zout
  • zwarte peper
  • 60 gram rucola
  • 400 gram carpaccio vleeswaren

Instructies
 

  • In droge koekenpan pijnboompitten goudbruin roosteren. Op bordje laten afkoelen. In kommetje azijn en olie tot dressing kloppen. Op smaak brengen met zout en peper
  • Rucola in grove stukken snijden. In kom rucola en 1 eetlepel dressing door elkaar scheppen. Carpaccio op vier borden uitspreiden. Zout en peper erboven malen. Besprenkelen met dressing. Pijnboompitten erover strooien en rucola in midden erop leggen
  • Eventueel naar eigen smaak extra toevoegen, pesto, zongedroogde tomaatjes en vers geraspte parmezaanse kaas