Veldsalade met geitenkaas en frambozen
Veldsalade met geitenkaas en frambozen
Ingrediënten
- 4 el pijnboompitten
- 2 el balsamico azijn
- 6 el olijfolie extra vierge
- 150 gram veldsla
- 3 stuks bosuitjes in dunne ringen
- 200 gram zachte geitenkaas Bettine Chevre frais naturel 55+ verbrokkeld
- 125 gram frambozen
- 12 plakjes katenspek
Instructies
- Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan licht goudbruin en laat ze afkoelen op een bordje. Bak de plakjes katenspek zachtjes uit en laat ze uitlekken op keukenpapier. Klop de azijn met de olie, zout en (versgemalen) peper naar smaak tot een dressing. Verdeel de veldsla en bosuitjes over zes borden en sprenkel er de dressing over. Verdeel de geitenkaas, frambozen en pijnboompitten erover. Lekker met knapperig brood