Italiaanse ossenhaasreepjes met pasta
Italiaanse ossenhaasreepjes met pasta
Ingrediënten
- 1 teentje knoflook
- 1 stuks sjalotje
- 150 gram zwarte olijven zonder pit
- 1 blik gepelde tomaten 400 gram
- 2 el olijfolie
- 500 gram ossenhaas in reepjes gesneden
- 1 el Italiaanse keukenkruiden op olie
- 1 el kappertjes
- 1 el sojasaus
- 1 el balsamico azijn
- peper
Instructies
- Knoflook en sjalotje pellen en fijn snipperen. Olijven in vieren snijden. Tomaten laten uitlekken. In wok olie verhitten en sjalotje en knoflook circa 1 minuut zachtjes fruiten. Ossenhaasreepjes toevoegen en op hoog vuur in circa 3 minuten bruinbakken
- Italiaanse keukenkruiden erdoor roeren. Tomaten boven wok in vieren snijden. Olijven erdoor scheppen en circa 3 à 4 minuten roerbakken. Kappertjes, sojasaus en balsamico azijn erdoor roeren en op smaak brengen met peper. Lekker met pasta