Kwart van citroen af snijden en in kleine stukjes snijden. Rest citroen uitpersen. Filets 10 min in citroensap marineren
Filets uit marinade nemen en inwrijven met peper en zout. Filets in 2 eetlepels olie rondom licht bruin bakken. Citroenstukjes, fond en zout en peper toevoegen naar smaak. Filets met deksel schuin op pan in 7-8 min op zeer laag vuur gaarstoven. In stoofvocht laten afkoelen
Op werkvlak 4 vellen fillodeeg uitspreiden. In midden van elk vel blaadje basilicum leggen. Hierop plakje ham uitspreiden. Filets droogdeppen met keukenpapier en op ham leggen Fillodeeg als pakketje dichtvouwen en op vouwnaad op bakplaat leggen. Tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren
Oven voorverwarmen op 200 °C. Fillopaketjes bestrijken met rest van olie. Bakplaat in midden van oven schuiven en pakketjes in 20-25 min knapperig bakken. Lekker met geroosterde spitskool of met stoomgroenten: broccoli, groene asperges en peultjes