Snipper de sjalotjes, snijdt de prei in ringen en de champignons in vieren
Verwarm wat olie in een hapjespan of wok en bak hierin de groenten circa 5 minuten
Roer een eetlepel bloem door het groentemengsel en bak kort mee. Voeg nu beetje bij beetje de bouillon toe
Roer de kookroom door de saus en breng op smaak met citroensap, nootmuskaat en peper/zout
Verwarm de oven voor op 200 graden
Snijdt de kipdijenfilets in grove stukken. Bak deze rondom bruin in een voorverwarmde pan met olie en een fijngehakt teentje knoflook. Voeg een beetje peper en zout toe. De kip hoeft nog niet gaar te zijn als deze in de pannetjes gaat
Schep een beetje saus in de pannetjes. Verdeel hierover de stukken kip en schep hierover de rest van de saus
Doe de deksels op de pannetjes en zet de pannetjes voor 25 minuten in de voorverwarmde oven
Kook of bak ondertussen de aardappeltjes en serveer deze samen met de pannetjes uit de oven