Gevulde aardappel

Gevulde aardappel

Gang Bijgerecht

Ingrediënten
  

  • 4-8 stuks grote vastkokende aardappelen bijvoorbeeld Nicola
  • zout
  • 3-4 el melk
  • 25 gram geraspte pittige keurkaas
  • peper
  • 1,5 el fijngehakte peterselie

Instructies
 

  • Boen de aardappelen schoon stromend water en kook ze 20 minuten in water met zout gaar
  • Giet ze af en laat ze iets afkoelen. Verwarm de oven voor tot 200 graden Celcius
  • Snijd een kapje van de aardappelen en hol ze met een kleine lepel uit. Maak het kruim fijn en roer het met de melk, de kaas, peper naar smaak en de peterselie tot een smeuïg mengsel
  • Vul de de uitgeholde aardappelen ermee en zet ze 20 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met een entrecote en rode kool met appeltjes (diepvries)