Spaans Brood

2

Spaans Brood

Gang Bijgerecht

Ingrediënten
  

  • 300 gram volkorenmeel
  • 200 gram bloem
  • 7 gram droge korrelgist
  • 7 gram zout
  • 10 gram suiker
  • 25 gram margarine / olie
  • 320 ml water
  • 50 gram gepureerde zon gedroogde tomaten
  • 1 tl tijm
  • 1 tl bieslook
  • 1 tl koriander
  • 1 teen knoflook

Instructies
 

  • Doe de Ingrediënten in deze volgorde in de bakvorm: volkorenmeel, bloem, margarine,
    suiker, het mengsel van de tomaten met de kruiden, zout, gist en tenslotte water
  • Als u met de timer werkt:
    Doe eerst het water onder in de bakvorm en strooi daarop het volkorenmeel. Leg de
    overige Ingredienten apart van elkaar boven op het meel. Zorg ervoor dat het zout en de
    gist niet met elkaar in aanraking komen
  • Stappen van de broodbakmachine:
    1. Selecteer het programma normaal.
    2. Druk op start om het bakproces te laten beginnen.
    3. Haal het brood direct na het piepsignaal uit de bakvorm en laat het op een rooster
    afkoelen.