Tomatensalade met serranoham
Tomatensalade met serranoham
Ingrediënten
- 1 bak tasty tom tomaten 500 gram +
- 1 bakje cherry tomaten 250 gram +
- 20 gram platte peterselie
- 1 teen knoflook
- 4 el olijfolie extra vierge
- 2 el citroensap
- zwarte peper
- 160 gram Campofrio Jamón Serrano
Instructies
- Snijd de tasty tom tomaten in parten en halveer de cherrytomaten. Doe ze in een schaal. 2. Meng in een kom de peterselie, knoflook, olie, het citroensap, peper en zout. Schenk de dressing over de tomaten en schep om. Dek af en laat 20 min. staan. 3. Bestrooi de salade met versgemalen zwarte peper en verdeel de ham erover. Lekker met gekruide ribbelpartjes knoflook/rozemarijn (zak 600 g, diepvries)
- Opmerking: omdat we een vegetarische avond hadden, heb ik de Serannoham weg gelaten