De witte asperges helemaal schillen, de groene asperges alleen onderaan van de stuggere schil ontdoen en beide soorten de uiteinden afsnijden. De asperges in ca. 5 cm grote stukken snijden
Water aan de kook brengen. Op smaak maken met suiker, citroensap en zout. De asperges toevoegen en ca. 5 minuten voorgaren
De kruiden met azijn, oliefolie en mosterd in een grote kom mengen. De asperges toevoegen, met zeezout en peper kruiden en ca. 10 minuten laten intrekken
de vis kort onder koud water afspoelen en met keukenpapier droogdeppen. Met zout en peper kruiden en met citroensap besprenkelen
Voor elke visfilter een stuk bakpapier van 30x30 cm uitknippen en in een schaaltje leggen. Gemarineerde asperges, visfilet en garnalen gelijkmatig over de schaaltjes verdelen. Het pakpapier tot een pakketje in elkaar draaien en bovenaan met keukengaren dichtbinden. Hoge overtollige randen afknippen
de pakketjes in de braadslede leggen en garen bij 180 C in 25 – 30 minuten
Lekker met krieltjes uit de oven