Ik vind het altijd erg lekker als ik een kom goulash heb er een schep Griekse yoghurt boven op te doen Maar hoeft echt niet als je het wel wil hoef je het niet mee te nemen
Een klein boste peterselie net als de yoghurt doe je er pas op als het klaar is
Je kunt kiezen voor witte reist of gekookte aardappels of een heerlijke aardappelpuree er bij te eten
Als je er later een soepje van wil maken kun je kiezen voor ongeveer ander halve liter zelf getrokken bouillon of een zakje honig goulash soep of een pot runder bouillon of gewoon 2 of 3 bouillon blokjes
Als ik er zelf nog soep van maak zorg ik voor 250 gr half om half gehakt en een handje tortellini
Spek uit bakken met de uien knoflook
Na een minuut of 10 tomaten puree mee bakken alle kruiden mee bakken in een andere pan zonnebloemolie met het vlees aanbraden dan de bloem mee bakken als de bloem gaar is wat rode wijn er door te roeren