Italiaanse ossenhaasreepjes met pasta

Italiaanse ossenhaasreepjes met pasta

Gang Hoofdgerecht

Ingrediënten
  

  • 1 teentje knoflook
  • 1 stuks sjalotje
  • 150 gram zwarte olijven zonder pit
  • 1 blik gepelde tomaten 400 gram
  • 2 el olijfolie
  • 500 gram ossenhaas in reepjes gesneden
  • 1 el Italiaanse keukenkruiden op olie
  • 1 el kappertjes
  • 1 el sojasaus
  • 1 el balsamico azijn
  • peper

Instructies
 

  • Knoflook en sjalotje pellen en fijn snipperen. Olijven in vieren snijden. Tomaten laten uitlekken. In wok olie verhitten en sjalotje en knoflook circa 1 minuut zachtjes fruiten. Ossenhaasreepjes toevoegen en op hoog vuur in circa 3 minuten bruinbakken
  • Italiaanse keukenkruiden erdoor roeren. Tomaten boven wok in vieren snijden. Olijven erdoor scheppen en circa 3 à 4 minuten roerbakken. Kappertjes, sojasaus en balsamico azijn erdoor roeren en op smaak brengen met peper. Lekker met pasta