Verwarm de boter met de olie in een oven bestendige pan
Kruid het vlees met zout en peper en strooi er bloem over
Bak het vlees in gedeelten aan. Na het vlees de ui knoflook en spekjes aanfruiten
Vlees erbij dan afblussen met rode wijn, water toevoegen tot het vlees net onder staat. In bouillonblokje toevoegen
Aan de kook brengen en dan in de oven op 90 graden
Na 4 á 5 uur is het vlees gaar
Vlees laten afkoelen, vet verwijderen
Pan inhoud zachtjes verwarmen, vlees er uit scheppen. Jus inkoken met verkruimelde ontbijtkoek. In een koekenpan champignons bakken. Als de consistentie van de saus goed is dan vlees erbij, champignons in kleine stukjes gesneden rode goudrenet een zilveruitjes toevoegen. Als het kookt, vuur uit
Bakjes vullen met jachtschotel, daarna een laagje aardappelpuree er over heen
Een beetje paneermeel met klontjes boter dan 20 minuten op 180 graden serveren met plak gebakken goudrenet
Voor de spruitjes en de rodekool salade zie de aparte recepten elders op de website