Kabeljauwhaasjes elk in 6 mootjes snijden. Bestrooien met peper. Plakjes ham op het aanrecht uitspreiden. Basilicum blaadjes op het midden van de plakjes ham leggen. Kabeljauwmootjes elk op plakje ham leggen en ham er omheen wikkelen. Tot gebruik in de koelkast bewaren. Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden
Vier borden voorverwarmen. in koekenpan 2 eetlepels boter verhitten. Vispakketjes in ca 6 minuten bruin bakken, af en toe voorzichtig keren. Intussen in andere pan rest van boter verhitten. Uiringetjes al omscheppend ca 1 minuut bakken. Crème fraiche er door roeren, pan van vuur nemen
Holandaisesaus volgens gebruiksaanwijzing op verpakking verwarmen. Saus door uimengsel roeren. Pakketjes vis op warme borden leggen. Saus erover en er om heen scheppen. Serveren met aardappelpuree en doperwtjes met worteltjes