Verhit olie en boter in een pan met dikke bodem en fruit ui, wortel en selderij al roerend op een laag vuur
Zet het vuur hoog en voeg het gehakt toe
Bak het gehakt bruin en rul
Voeg de kippenlevertjes toe en bak ze toto ze verkleurd zijn
Voeg de tomaten, de wijn, peterselie en zout en peper toe
Breng het geheel aan de kook en laat het op een laag vuur 45 minuten koken
Smelt voor de bechamelsaus de boter op een laag vuur in een middelgrote pan
Voeg de bloem toe en roer één minuut
Giet dan beetje bij beetje de melk er bij en blijf roeren met een garde
Laat de saus één minuut koken
Voeg de nootmuskaat, zout en peper toe
Vet de lasagneschaal in
Leg een dun laagje vleessaus op de bodem van de schaal en daarop een laagje bechamelsaus
Leg hierop één laagje lasagnevel(len), druk ze goed aan zodat de luchtbellen kunnen ontsnappen
Herhaal dit en eindig met bechamelsaus
Strooi de parmezaanse kaas erover
Bak de lasagne 35-40 minuten in een voorverwarmde oven op 180°
Laat de lasagne 15 minuten rusten voordat je hem serveert