Schil de aardappelen en snijd deze in stukken van 2 cm. Snipper de uien en snijd de knoflook fijn. Snijd de kip in blokjes.
Verhit de olie in een pan met dikke bodem. Fruit de ui, knoflook en curry madras 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de kip toe en bak 3 min. op hoog vuur. Voeg de aardappelen en het water toe en breng aan de kook.
Was en snijd ondertussen de tomaten in blokjes. Was de peper, halveer deze in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Voeg de tomaat samen met de peper toe aan de kip en laat 15 min. zachtjes koken op laag vuur met de deksel op de pan. Proef na 10 min. hoe pittig het gerecht is en verwijder desgewenst de peper. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Breng ondertussen een pan water aan de kook, voeg de boontjes toe en kook deze in 8 min. beetgaar. Voeg na 2 min. de eieren toe. Giet het water af, laat de boontjes in de pan. Spoel de eieren onder koud water en pel ze.
Verwarm ondertussen de roti's 20 sec. per kant in een koekenpan of verwarm ze op een bord in de magnetron. Leg de roti's op 4 borden en verdeel daarover de kip, boontjes en de eieren. Serveer direct.