Leg het vlees in een schaal. Vermeng de knoflook, kruiden en specerijen en doe ze samen met de wijn en de azijn bij het vlees. Laat het afgedekt met plasticfolie 1 nacht marineren in de koelkast. Neem het vlees uit de marinade, dep het droog met keukenpapier en omwikkel de zijkant van elke medaillon met een plakje spek. Zet vast met een cocktailprikker. Bewaar het vlees afgedekt totdat het wordt gebakken. Haal het 1 uur van tevoren uit de koelkast. Kook voor de saus de marinade in tot de helft, voeg de suiker en de jus toe en laat nog 5 minuten inkoken. Zeef de saus en bindt hem eventueel met aangemaakte maïzena. Maak de saus op smaak met peper en zout. Hij moet lekker naar vlees, wijn en kruiden smaken en mag een beetje zoet zijn. Bak de pastoorshaasjes in gedeelten om en om ongeveer 4 minuten in de bakboter en houdt ze warm in een oven van 100°C