Petti di pollo alla griglia (gegrilde kip-filet)

Petti di pollo alla griglia (gegrilde kip-filet)

Gang Hoofdgerecht

Ingrediënten
  

  • 4 stuks halve kip-filets
  • 120 gram mozzarella
  • 70 gram ricotta
  • 70 gram gegrilde paprika
  • verse knoflook
  • rozemarijn
  • basilicum
  • olijfolie extra vergine
  • zout
  • peper

Instructies
 

  • Snijd elke kipfilet open als een boek, sla ze plat en doe er zout op. Snijd de mozerella en paprika in kleine blokjes en vermeng alles met ricotta, de fijngesneden basilicum, zout en peper. Verdeel het mengsel in 4 porties en leg het in het midden van de filets. Vouw de filets dicht en maak de uiteinden aan elkaar vast door de randen met de heft van een mes goed op elkaar te slaan. Vet de filets in met olie, doe er zout en peper op en leg ze ongeveer 20 minuten op de grillplaat. Serveer ze met 80 ml olie waarin de knoflook en rozemarijn gefruit zijn