Verhit in een steelpan de rode wijn, runderfond en1 gesnipperd sjalotje. Laat dit op hoog vuur tot de helft inkoken. Bewaar alles tot gebruik afgedekt in de koelkast
2 uur tevoren
Laat de plakjes bladerdeeg uitgespreid in ca 5 minuten ontdooien. Leg 4 plakjes op elkaar
Bestrooi het werkvlak met bloem. Rol het deeg uit tot een grote lap. Schep hierop 1/4 van de gehaktvulling. Druk hierin een varkenshaasje. Dek af met 1/4 gehaktvulling. Vouw het deeg dicht tot een pakketje. Plak de naden dicht met 1 los geklopt ei en bestrijk ook de bovenkant met ei
Maak nog een pakketje. Leg ze op de bakplaat. Bewaar tot gebruik op een koele plaats
Verwarm de oven voor op 200 °C
Bak de varkenshaasjes in het midden van de oven in 25 minuten gaar en goudbruin
Verwarm intussen de saus en roer de zure room erdoor