Verwarm de oven voor op 175 °C
Splits de eieren
Klop het eigeel schuimig met de suiker en de limonadesiroop
Klop het eiwit stijf met een mespuntje zout
Roer de bloem door het eigeelmengsel en spatel voorzichtig het eiwit erdoor
Bekleed een bakplaat met bakpapier en bestrijk met een 2-3 cm dikke plak van het beslag
Bak in 15 minuten midden in de oven goudbruin
Laat de cake na het bakken minstens 1 uur goed afkoelen
Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd eventueel de witte harde kernen eruit
Pureer de helft van de aardbeien met de staafmixer of in de keukenmachine en schep dit door de mascarpone
Schep daarna de honing erdoor
Bestrijk de plak cake met het mascarponemengsel, verdeel de rest van de aardbeien erover (snijd de grote aardbeien in stukken)
Rol het gebak voorzichtig op
Bestrooi de cakerol vlak voor het serveren ruim met poedersuiker