De eieren scheiden. De 2 eierdooiers in een schaal. Het eiwit in een andere schaal, de chocolade au bain marie zachtjes laten smelten, de roomboter laten smelten (niet bruin laten worden)
Bij het eigeel toevoegen, de suiker, de gesmolten roomboter, en de gesmolten chocolade, dit allemaal goed door elkaar roeren. Het eiwit van de 2 eieren goed opkloppen tot het aan de vork (of klopper blijft hangen)
Het eiwit heel voorzichtig door het andere mengsel met de chocolade enz. roeren
Nu in het kleinste (ronde) bakblikje (van de Hema) vetvrij papier op de bodem leggen. Het papier en de zijkant met boter insmeren. De hete luchtoven op 150 °C (gewone oven op 160) 40 minuten in de oven
In het bakblikje laten afkoelen. Na afkoelen op bord overbrengen en ruim bestrooien met cacao poeder. Als garnering in het midden 2 blaadjes basilicum of munt of iets dergelijks neerleggen en garneren met vers geklopte slagroom