Snijd 1 vanillestokje open. Breng de kokosmelk hiermee aan de kook, zet het vuur heel zacht en laat 20 min. trekken. Verwijder het vanillestokje
Week intussen de gelatine in ruim koud water tot de blaadjes zacht zijn (ca. 3 min). Knijp de gelatine uit en roer dit met de suiker en 1-2 el hete melk om, zodat de gelatine oplost
Roer het mengseltje bij de rest van de melk en neem de pan van het vuur. Laat de melk onder af en toe roeren afkoelen tot lauw
Schep de niet geklopte slagroom erdoor en laat de massa afkoelen tot deze lobbig is
Spoel de puddingvormpjes om en verdeel de pudding erover. Laat minstens 2 uur opstijven
Smelt voor de siroop de suiker in een pan met een dikke bodem. Voeg als de suiker begint te karamelliseren, het limoensap en de limoncello toe. Laat dit inkoken tot een siroop
Schep de aardbeien en bramen er door. Laat afkoelen en bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast
Stort de puddinkjes op bordjes en garneer met de aardbeien / bramen in limoensiroop