Begin met het maken van het taart deeg. Doe de suiker en de bloem bij elkaar in een kom en meng dit tot een geheel. Voeg de eidooiers en boter toe en meng tot je een samenhangend deeg krijgt. Wikkel de deegbal in folie en laat het minstens 15 minuten in de koelkast rusten
Verwarm de oven voor op 190°C en vet een muffin bakblik in met boter
Doe de helft van de blauwe bessen in een pannetje samen met de maizena, de suiker en het water. Breng dit al roerend aan de kook, laat het nog 2-3 minuten doorkoken
Haal het pannetje van het vuur en voeg de rest van de blauwe bessen toe
Haal het deeg uit de koelkast en rol het plat op een bebloemd oppervlak. Druk het deeg in de muffin bakvorm, dit gaat wat lastig en vergt wat geduld. Als er scheuren in komen kan je die bedekken met kleine restjes deeg. Hou wat deeg over voor de bovenkant
Doe de vulling in de bakjes. Maak reepjes van het overgebleven deeg en leg dit gekruist op de taartjes
Doe de taartjes in de oven, ongeveer 30 minuten of totdat de topping goudbruin is. Laat de taartjes 10 minuten afkoelen voordat je ze uit de vorm haalt en laat ze dan op een rooster volledig afkoelen