Bouillon met cranberry’s

Bouillon met cranberry's

Gang Soep, Tussendoortje

Ingrediënten
  

  • 1,75 liter vleesbouillon
  • 0,5 stuks kaneelstokje
  • 1 stuks kleine winterwortel
  • 2 el platte peterselie fijngehakt
  • 100 gram pastrami in reepjes
  • 3 el cranberrycompote

Instructies
 

Voorbereiden

  • Breng de bouillon met het kaneelstokje aan de kook. Zet het vuur uit en laat het kaneelstokje 10 minuten in de bouillon trekken. Zeef het stokje uit de bouillon
  • Schil intussen de wortel met een dunschiller en snijd de wortel in heel kleine blokjes

Bereiden

  • Breng de bouillon met de wortel aan de kook en laat dit zachtjes 3 minuten koken. Roer de cranberrycompote, de pastrami en de peterselie door de bouillon en breng de bouillon op smaak meet peper. Schep de bouillon in 6 kommen of borden