Minestra di verdura Italiana

Minestra di verdura Italiana

Gang Soep, vooraf

Ingrediënten
  

Ingrediënten voor de bouillon

  • 500 gram kippenpoot
  • 1 stuks ui
  • 1 stengel bleekselderij
  • 1 stuks wortel
  • 1 stukje prei
  • 1 blaadje laurier

Ingrediënten Voor de vulling

  • 1 stuks courgette
  • 3 stuks tomaten ontveld en in stukjes
  • 0,5 klein potje witte bonen
  • 3 el rode pesto
  • zout
  • peper
  • 4 el grof geraspte pecorino

Instructies
 

  • Pel en snipper de ui. Snijd de bleekselderij in smalle boogjes
  • Kook de Ingrediënten voor de bouillon in 1 liter water 45 minuten. Zeef de bouillon en zoek het vlees van de botten en snijd klein
  • Voeg bij de bouillon de courgette de tomaat en de witte boontjes, 5 minuten laten koken. Voeg de stukjes kip toe en breng op smaak met zout, peper en rode pesto
  • Schep in diepe borden en bestrooi met de kaas