Minestra di verdura Italiana
Minestra di verdura Italiana
Ingrediënten
Ingrediënten voor de bouillon
- 500 gram kippenpoot
- 1 stuks ui
- 1 stengel bleekselderij
- 1 stuks wortel
- 1 stukje prei
- 1 blaadje laurier
Ingrediënten Voor de vulling
- 1 stuks courgette
- 3 stuks tomaten ontveld en in stukjes
- 0,5 klein potje witte bonen
- 3 el rode pesto
- zout
- peper
- 4 el grof geraspte pecorino
Instructies
- Pel en snipper de ui. Snijd de bleekselderij in smalle boogjes
- Kook de Ingrediënten voor de bouillon in 1 liter water 45 minuten. Zeef de bouillon en zoek het vlees van de botten en snijd klein
- Voeg bij de bouillon de courgette de tomaat en de witte boontjes, 5 minuten laten koken. Voeg de stukjes kip toe en breng op smaak met zout, peper en rode pesto
- Schep in diepe borden en bestrooi met de kaas