Honingperen met drie soorten kaas en port

Honingperen met drie soorten kaas en port

Gang Tussendoortje

Ingrediënten
  

  • 8 stuks halve walnoten Qualino, doosje van 50 gram
  • 1 el honing
  • 1 tl citroensap knijpflesje
  • 2 stuks rijpe handperen bijvoorbeeld Conference, geschild en elk in vier parten
  • 125 gram gorgonzola in vier stukjes
  • 250 gram rol Soigon geitenkaas in vieren
  • 1 punt roombrie Chateau de France in vier puntjes
  • 3 dl rode port Mendiz l.b.v.
  • creamcrackers

Instructies
 

  • Rooster de walnoten in een droge koekenpan knapperig
  • Verwarm de honing met het citroensap in een steelpannetje en wentel de peren erdoor. Verdeel de peer over 4 bordjes
  • Schik de kaas en de walnoten eromheen. Serveer met glaasjes rode port en eventueel creamcrackers