Carpaccio
Carpaccio
Ingrediënten
- 4 porties carpaccio
- 25 gram pijnboompitten
- 1 zakje zakje rucola
- plakjes komkommer
- 1 el kappertjes
- 2 stuks tomaten in partjes
- geschaafde parmezaan
voor de dressing
- 2 el witte balsamicoazijn
- 5 el olijfolie extra vierge
- ½ tl mosterd
- 1 tl honing
- 1 stuks uit geperst mandarijntje
- zout
- zwarte peper versgemalen
Instructies
- In een koekenpan pijnboompitten goudbruin roosteren. Op bordje laten afkoelen. In kommetje de dressing kloppen. Op smaak brengen met zout en peper
- In kom rucola en 1 eetlepel dressing door elkaar scheppen
- Carpaccio op vier borden uitspreiden. Zout en peper erboven malen. Besprenkelen met dressing
- Rucola in midden erop leggen en pijnboompitten erover strooien. Andere Ingrediënten verdelen over de borden