Ontpit de olijven en snijd ze zeer fijn. Doe ze in een kom en prak ze met de olijfolie. Prak de geitenkaas er licht door. Roer de fijngesneden rozemarijn erdoor. Verwarm de over voor op 190 °C. Vet een bakplaat licht met olie in
Rol het deeg op een licht met bloem bestoven werkblad uit tot een lap van 3 mm dik. Snijd rond schoteltjes 6 rondjes van 13 cm doorsnee en 6 rondjes van 10 cm doorsnee uit. Leg de kleine deegrondjes op de geprepareerde bakplaat
Schep het olijvenmengsel midden op de kleine deegrondjes op de bakplaat. Bestrijk de randen met losgeroerd ei. en dek ze af met de grote deegrondjes. Druk de randen stevig aan met uw vingers en bestrijk de pasteitjes met het resterende ei
Bak de pasteitjes in circa 20 minuten goudbruin in de oven. Leg de pasteitjes op een rooster en laat ze enigszins afkoelen. Serveer ze warm en garneer ze indien gewenst met de fijngesneden olijven en een plukje rozemarijn