Bijgerechten
- Aardappelgratin
- Aardappels uit de oven
- Aardappelschijfjes met tijm uit de oven
- Aardappelspiesjes met spek en ui
- Abrikozencompote
- Albondigas
- Appelcompote
- Basisrecept gepofte aardappels met
- Bietjes met kruidenkaas
- Blinisandwich met zalm
- Champignons gevuld met geitenkaas en zalm
- Citroenen in zout inleggen
- Dille mayonaise
- Emincé de pommes de terre
- Fritata van spinazie olijven en feta
- Gebakken knoflookaardappelen
- Geitenkaas met parmaham en aardbei
- Gekarameliseerde Witlof
- Geklaarde boter
- Gemarineerde Rosbief met rode portsaus
- Gemengde paddenstoelen
- Gepocheerde eieren
- Gevulde aardappel
- Haricots verts in rauwe ham
- Hollandaisesaus
- Kip frikandellen
- Kip met mosterd- en honingsaus
- Meloen met serranoham
- Naanbrood
- Niet-tomatensaus
- Olijvenbrood
- Paddestoelen paté
- Paprika met feta en pijnboompitten
- Pate a la campagne
- Paté brûlée
- Perenchutney
- Pittige amandelen
- Port Salut met walnotensalsa
- Portpeertje met gorgonzola
- Quiche Ratatouille
- Rode wijnperen met amandelcreme
- Sinaasappel venkel salade met geitenkaas
- Spaans Brood
- Spruitjes met amandelschaafsel
- Spruitjes met cashewnoten
- Stoofpeertjes
- Stoofpeertjes in caramelwijnsaus
- Superkrokante krieltjes met zeezout
- Surimi-avocadosalade
- Tartiflette
- Tomaatjes gevuld met avocado en garnalen
- Tomatensalade met serranoham
- Tomatentappenade
- Tuinbonen feta salade
- Tzatziki
- Tzatziki
- Veenbessen- of cranberrysaus
- Verdure grigliate e marinate (gegrilde groenten)
- Vietnames loempias (80 stuks)
- Waldorfsalade
- Witlofsalade