Voorafjes
- Amuse gerookte eend met aardbei
- Amuse van gerookte makreel met doperwtenmousse
- Amuse van paddenstoelen met notenpaté
- Asperge-peterseliepannetje uit de oven
- Bladerdeeg met wildpaté en cranberrysaus
- Bleekselderij met gorgonzola en walnoot
- Bloemkoolroom met spekjes
- Bloemkoolsoep met pesto
- Bosuipoffertjes met rivierkreeft
- Carpaccio
- Carpaccio met rucola
- Carpaccio van Serranoham en tomaat
- Cocktail van kruidige kip met sinaasappel en druiven
- Coquilles met avocado doperwtenpuree
- Courgette rolletjes met pesto en mozzarella
- Courgettes en halloumi-beignets
- Crema de cabrales (blauwe-kaasspread) met noten
- Crostini met bocconcini in prosciutto
- Crostini met Limoenboter & Gerookte Zalm
- Crudité met Spaanse olijvendip
- Danish blue hapjes
- Filodeegtaartje met paddenstoelen, druiven en feta
- Gebakken gambas
- Gefrituurde rijstballetjes met ricotta en paddenstoelen
- Gemarineerde gehaktballetjes
- Gerookte zalm op bladerdeeg
- Gerookte zalmrol met hartige vulling
- Hollandse garnalen op venkelpuree
- Kalkoenfilet met tonijnmaynaise
- Kastanjemousse met hazelnoot (8 personen)
- Keftedakia me satsa domata
- Kippenballetjes in tomatensaus met verse pasta
- Krabkoekjes
- Lepelhapje rundercarpaccio
- Mini loempia’s met mozzarella
- Omelet met kruidenkaas en paprika
- Paddenstoelen notenpaté
- Palmiers au basilic
- Pancettahapjes met gekaramelliseerde sjalot
- Petits pâtés aux olives
- Pita-broodje met geitenkaas en walnoten
- Pittige kaasmousse
- Pompoenbroodjes met geroosterde paprikarelish
- Reuzenchampignons met notenvulling
- Rolletjes kipfilet kruidenkaas
- Rolletjes runderrookvlees met geitenkaas
- Romige Rundvleesragout met een vleugje kerrie
- Rosbiefsalade met satédressing
- Salade met eendenborst en vijgen
- Salade met eendenborst en walnotendressing
- Salade van Jumbogarnalen met avocado en waterkers
- Soesjes met gerookte forelmousse
- Spiesje met gambas met artisjokkentapenade
- Tagliatelle met gerookte zalm en heilbot
- Terrine met bloemkool en broccoli
- Tomaatje uit de oven
- Tonijn carpaccio met wasabimayonaise
- Tonijncarpaccio met avocado
- Tostada con mayonesa de caballa
- Varkensgebraad uit de oven
- Varkenshaasje uit Granada
- Veldsalade met geitenkaas en frambozen
- Vis trio van Zalmmousse met gerookte zalm en Garnalencocktailtje
- Vissoep met gerookte zalm
- Vitello tonnato
- Zalmbombe
- Zalmcarpaccio
- Zalmsurprise
- Zalmtartaar met mieriksmayo
- Zalmtartaar met ruccolaolie
- Zoete aardappelsoep met koriander en crème fraiche