Nagerechten
- Abrikozen compote
- Amandelkrullen
- Appel crumble met kaneelijs
- Appel-rozijnen compote met vanille-kaneelroom
- Appelflan
- Appelpartjes in siroop met vanillekwark
- Bavarois van passievruchten
- Bitterkoekjespudding met espressosiroop
- Bramenhangop met pistache
- Bramenhangop met pistache (2)
- Butterscotch-chocolademousse
- Cakerol met aardbeiencreme
- Cappuccino ijs
- Chique ijsbergjes
- Chocolade notentaart
- Chocoladecupjes met Advocaatmousse
- Chocoladecupjes met Ganache
- Chocolademousse
- Chocolademousse
- Chocoladetaart
- Chocoladetaartje
- Chocoladeterinne in drie lagen
- Chocoladeterrine
- Clementinetiramisu
- Crème brûlée
- Crème brûlée-taart met rood fruit
- Druivensappudding
- Eton Mess van Yvette van Boven
- Feuilleté de poires
- Frambozenparfait
- Gevulde appeltjes uit de oven
- Glutenvrije brownies
- Hangop met mango en aardbeien
- Indiaas mangodessert
- Kokospudding met aardbeien in limoensiroop
- Macarons de Paris
- Mango terrine met kokosgelei
- Mascarpone softijs
- Mini blauwe bessen taartjes
- Mini-appeltaartjes met kaneelijs
- Mousse au chocolat glace
- Nariyal Burfi (Indiaas kokosdessert)
- Natas do Ceu
- Oreo mini cheesecake
- Paasschuim met aardbeien en advocaatroom
- Panna cotta met aardbei
- Perziken met espressomascarpone
- Pralines manon
- Ricottacrème taart
- Rodevruchtensorbet
- Romige frambozenmousse
- Roomijs
- Schuimtaartjes met rode vruchten
- Scones met chocolade
- Sinaasappelcrème
- Sinaasappel Semi Freddo met whiskey
- Sinaasappelbavarois
- Smeltende chocolade-cakejes
- Stoofperen met kaneelijs en slagroom
- Tiramisu
- Tiramisu a la Verena
- Tiramisu ijs
- Tiramisu met advocaat
- Torta al Cioccolato con Arancia
- Trifle
- Trolkrem i
- Tropische ananassplit
- True New York cheesecake
- Vanille ijs met amandelen en PX
- Vanille-peperhangop met seizoensfruit
- Verdronken nectarines
- Vruchtensorbet
- Walnoten karamelliseren
- Zoete ricotta met chocoladesaus
- Zomerfruitbrûlée