Hoofdgerechten
- Aardappel-pompoengratin met tijm en rozemarijn ( 8 personen)
- Aardappelgratin met knolselderij
- Asperges à la Flamande
- Asperges uit de oven met Zeewolffilet
- Bami goreng met kip
- Bbq – duivelslekkere Griekse kipspiesen
- Belgisch konijn met tutti frutti
- Boboti – Zuid-Afrikaanse bonenschotel
- Boeuf Bourguignonne
- Canard à l’orange
- Cannelloni met spinazie en vegetarisch gehakt
- Coq au vin
- Cosciotto di Agnello
- Côtelette d’agneau aux olive
- Dahl van rode van Linzen
- Eendenborst met cranberry-portsaus
- Erwtensoep
- Fipfilethaasjes in zoete saus met knoflookrijst
- Forloren hare
- Gebakken schol filet met wijn-citroensaus
- Gegratineerde bloemkool met tomaten
- Gegratineerde spinazie met kerrie gort
- Gehaktspiesen
- Gekonfijte eendenbout met rode kool en spruitjes
- Gemarineerde entrecote met risotto
- Gepaneerde kippendij met Midden-Oosterse kruiden
- Gerookte eendenborstfilet met rode biet en appel
- Gestoomde zalm-aspergerolletjes met witte wijnsaus
- Gestoomde zeewolf
- Gevulde kipfilet
- Gevulde lamsbout met knoflook en cognac
- Gevulde pangafilet
- Gevulde tomaten of paprika’s
- Gevulde uien met appel en gehakt
- Goulash
- Goulash
- Groente taartje
- Groentestoofpot
- Gu lu yuk
- Hachee met sperziebonen
- Hartige filodeegtaart met spinazie en kaas
- Hazerugfilet met peer-cranberrysaus
- Heerlijk eenvoudig vispannetje
- Hertenragout
- Huisgerookte zalm met dille mayonaise en venkelsalade
- Italiaanse ossenhaasreepjes met pasta
- Jachtschotel
- Kabeljauwpakketjes met hollandaisesaus
- Kalfsoestertje met sherry-notensaus
- Kalfswang
- Kalkoenfilet in filodeeg
- Kazige doperwten
- Kip en Groentencurry met rijst
- Kip in zoutkorst
- Kip met kweeperen
- Kip met oregano
- Kip Tikka masala
- Kip van de jager
- Kippenragout
- Kiptajine met citroen en olijven
- Klassieke lasagne
- Konijn met venkel
- Konijn van de jager
- Krokante aardappels uit de oven
- Kruidige roti kip met sperziebonen
- Lamspannetje met citroenyoghurt
- Lamsrolletjes met knoflook en oregano
- Lasagne
- Lasagne met geroosterde groenten
- Lasagne met kip en spinazie
- Limburgs zuurvlees
- maaltijdsalade south beach
- Mini pannetje met romige kip
- Mini-kalkoenrollade met mozzarella en salie
- Minikebab
- Moussaka
- Ossenhaas uit de oven
- Ossenhaastournedos met sjalottenjus
- Ossenhaastournedos met truffeljus
- Ossobuco
- Ossobuco
- Paella
- Pastoorshaasjes
- Petti di pollo alla griglia (gegrilde kip-filet)
- Piedeeg voor hartige taart
- Pommes duchesse
- Rendang en hete boontjes
- Rendang Itik
- Risi e bisi
- Risotto
- Risotto met truffeltapenade
- Rodekool met appelstroop en kaneel
- Romige pasta ovenschotel met kip champignons en spek
- Roti kip
- Roulade van rode biet en forel
- Rouleau van kippendijnen
- Runder en varkensmedallion
- Saumon provençale
- Shepherd of cottage pie met zoete aardappel
- Stoofpot van kalfssucade met veldsla stamppot
- Stoofpot van konijn en kokosroom
- Struisvogelbiefstuk met abrikozen-notensalsa
- Suprêmes de volaille aux asperges
- Tagliatelle met zalm en rozemarijn
- Telor boemboe bali
- Varkensfricandeau met een korst van tomatentapenade
- Varkenshaas en croute
- Vegetarische paddenstoelenlasagne
- verse deegkussentjes gevuld met kaas en noten
- Victoriabaars
- Wildspiesje met honing-mosterdsaus
- Witlof lasagne
- Zalm met pesto en parmaham
- Zalm met rosésaus en risotto
- Zuurkool inmaken
- Zuurkool met kip en fruit
- Zuurkool schotel
- Zwarte tagliatelle met warmgerookte zalm en dille
- Zweedse gehaktballetjes of Köttbullar